Online kurs: Kako da kreirate svoju uspešnu radionicu

Znate šta želite da prenesete svojim polaznicima u okviru svojih edukacija? Znate i šta će oni naučiti, koliko će im to znanje biti korisno, praktično, upotrebljivo, značajno?

Ipak, da bi vaša radionica bila uspešna, morate da vidite šire od same edukacije. Potrebna vam je putanja i isproban šablon. Takav efikasan plan, osim edukacije, vašoj ciljnoj grupi doneće i inspiraciju, a za vaše radionice tražiće se uvek mesto više.

UŠTEDITE VREME I NOVAC KOJE BISTE POTROŠILI NA POKUŠAJE

„Kako da kreirate uspešnu radionicu“ je online kurs za trenere, coacheve, mentore, konsultante, menadžere i druge edukatore koji dizajniraju i organizuju grupne edukacije.

ŠTA ĆETE KONKRETNO DOBITI NA ONLINE KURSU "KAKO DA KREIRATE USPEŠNU RADIONICU"

→ 4 snimljene video lekcije, kojima ćete moći da pristupate kada god želite i odakle god želite, u skladu sa vašom dinamikom i preferencijama

→ 8 efikasnih i u praksi isprobanih šablona za pripremu profesionalne radionice

→ Primer iz prakse: Dizajn i materijali pripremljeni za moju autorsku radionicu “Terapija srećom”

→ Pristup kursu u trajanju od 2 godine

Ovaj kurs NIJE za one koji imaju bogato iskustvo u dizajniranju i vođenju autorskih radionica. Ovo nije kurs javnog nastupa, ovde ne govorim o tehnikama za oslobađanje od treme, niti o veštinama govorništva.

Otkrijte tajne uspešnih edukatora već danas

KROZ 4 JEDNOSTAVNE LEKCIJE NAUČIĆETE SVE ŠTO VAM JE POTREBNO DA KREIRATE SVOJU USPEŠNU RADIONICU

LEKCIJA 1 →

KAKO DA EDUKUJETE DRUGE

LEKCIJA 2 →

KAKO DA DIZAJNIRATE I ORGANIZUJETE RADIONICU

LEKCIJA 3 →

KAKO DA KREIRATE PSIHOLOŠKU SIGURNOST U GRUPI

LEKCIJA 4 →

KAKO DA SVOJU RADIONICU PREDSTAVITE JAVNOSTI

ZAŠTO DA IZABERETE BAŠ OVAJ ONLINE KURS?

Osim konkretnih primera i mape koja vas nepogrešivo vodi do dizajniranja vaše uspešne radionice, ovaj online kurs stavlja akcenat i na kreiranje psihološke sigurnosti u vašoj budućoj grupi polaznika. Pohađajući brojne edukacije, primetila sam da puno trenera ne ume da kreira atmosferu psihološke sigurnosti da bi učesnici mogli otvoreno da komuniciraju i da iskoriste priliku da odmah rade na nekim od svojih izazova.

Iako se na prvi pogled čini da je psihološka sigurnost neophodan uslov psihoterapijskog rada, grupnog ili timskog coachinga ili radionica ličnog razvoja, zapravo je ona neizostavan element svake kvalitetne edukacije u kojoj učestvuje više ljudi.

Slika3

Ja sam Nataša Vukmirović i ja ću vas naučiti kako da profesionalno dizajnirate i organizujete radionicu i druge autorske edukacije

Ja sam Leadership & Balance coach, trener, mentor i preduzetnica. U oblasti profesionalnog razvoja i leadershipa duže sam od 10 godina i imam ogromno iskustvo u radu sa organizacijama i liderima u civilnom, privatnom i javnom sektoru. Kao profesionalni trener i coach podržavam pojedince i organizacije da strateški komuniciraju i uspešno ostvaruju svoje ciljeve. Uspešna sam preduzetnica od septembra 2018. godine.

Pored preduzetnika i menadžera s kojima najčešće radim, učesnici mojih edukacija i radionica bili su predstavnici neprofitnih organizacija, opštinskih i gradskih uprava, studenti Pravnog i Filozofskog fakulteta u Beogradu, učenici The International School of Belgrade. Radila sam kao trener na projektu Biznis akademija za preduzetnice (GIZ, CEFIN). Kroz razvoj sopstvenog biznisa, stekla sam iskustvo u svim formatima i oblastima neophodnim za uspešan biznis današnjice: online, offline, kroz webinare, mastermind treninge. Posedujem relevantno znanje u oblasti profesionalnog i ličnog razvoja, komunikacije i marketinga.

Učestvujem na konferencijama, govorim na javnim skupovima i javno zastupam društvo blagostanja, a kontinuirani rad na svom ličnom razvoju i profesionalnom usavršavanju, smatram obavezom i privilegijom.

Unovčite svoje predavačke sposobnosti, iskustvo i znanje. Prijavite se na online kurs "Kako da kreirate uspešnu radionicu" putem kratke forme u nastavku.

DOSTUPNOST

Online kurs je dostupan

ODMAH i naredne 2 godine

INVESTICIJA

2500 RSD
2.000 RSD do 01.09.2020.

PRIJAVITE SE

Nakon što unesete svoje podatke, otvoriće vam se stranica sa informacijama za učesnike i podacima za uplatu.