Online trening: Kako da razvijete COACHING biznis

„Kako da razvijete coaching biznis“ je celodnevni online program za profesionalce u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja; za sve vas koji želite da izgradite profitabilnu praksu, dođete do klijenata i pokrenete što više pozitivnih promena kod velikog broja ljudi. Ovaj program biće vaša precizna mapa kretanja, od tačke pokretanja, preko razvoja, pa sve do samostalnog vođenja uspešnog  posla.

Jedan od najčešćih razloga zbog kojeg mi se profesionalci obraćaju za podršku, jeste razvoj posla, odnosno želja da ostvare poslovni i finansijski uspeh. Ako ste strastveni po pitanju coaching, mentorskog, trenerskog, konsultantskog ili terapeutskog poziva, verovatno i vi:

– želite da što pre započnete sa praksom i povećate svoju vidljivost i obim posla;
– želite da se upoznate sa mogućnostima koje vam donosi digitalni marketing;
– potrebna vam je pomoć da razvijete plan komunikacije sa javnošću i potencijalnim klijentima.

PITATE SE ZAŠTO JE RAZVIJANJE SOPSTVENOG POSLA IZAZOVNO

Većina vas je već dovoljno stručna kada je rad sa ljudima u pitanju. Ne manjka vam veština, kreativnosti, znanja, motivacije. Većina vas želi da bude najbolja moguća podrška što većem broju ljudi. Nikada ne prestajete da učite, razvijate svoje kompetencije, u potpunosti ste posvećeni sopstvenom razvoju. Ali…

Biti uspešan coach i biti uspešan u coaching biznisu, nije isto!

Možda ste preplavljeni informacijama odakle bi trebalo da počnete i šta bi sve trebalo da uradite kako biste razvili uspešan posao (zaista, toliko je informacija naokolo!). Možda se osećate i pomalo „zaglavljeno“ u želji da samo radite svoj coaching ili konsultantski posao, najbolje što možete, bez želje da znate sve detalje o vođenju biznisa i najnovijim cakama marketinga. Možda osećate konfuziju i često vam se čini nemoguće.

I iako znate kako da pomognete ljudima da oslobode svoje potencijale, steknu nove veštine i razvijaju svoje sposobnosti, suočavate se sa činjenicom da imate mnogo manji broj klijenata nego što biste želeli.

U trenutnim okolnostima kada je došlo do smanjivanja obima posla i kada funkcioniše samo rad preko interneta, mnogi od vas prestali su da rade jer vam je potrebna podrška da biste promenili način rada i komunikacije s klijentima. Zato je dobro što ste ovde, jer sam celodnevni online trening „Kako da razvijete coaching biznis“ kreirala baš za vas.

OVAJ TRENING ĆE VAM POMOĆI:

 • da naučite kako da dođete do (više) klijenata i kako da ih zadržite, kako da sa njima komunicirate na način da dajete vrednost i kvalitetnu uslugu, istovremeno razvijajući svoj posao;
 • da naučite kako da se predstavite i promovišete na internetu, kako da struktuirate svoju komunikaciju i online usluge (sadržajni dizajn);
 • da se informišete o kanalima komunikacije, alatima i platformama koje možete da koristite besplatno ili uz minimalno ulaganje;
 • da se upoznate sa različitim oblicima i mogućnostima prodavanja vaših usluga;
 • da organizujete svoj posao od kuće (time-management, samomotivacija, efikasnost, efektivnost).

Jednostavno. Primenjivo. U praksi isprobano.

„Kako da razvijete coaching biznis“ biće vaš najverniji vodič kroz izgradnju uspešne, održive i profitabilne coaching prakse. Vaša prečica do više klijenata koje možete da podržite, dok ostajete odani sopstvenoj misiji i viziji.

PITATE SE DA LI JE OVAJ TRENING ZA VAS

Naučićete kako da maksimalno iskoristite svoju ekspertizu i kako da doprete do što većeg broja kvalitetnih klijenata. Upoznaćete se sa osnovnim biznis strategijama koje su vam potrebne da biste kreirali biznis od onoga što najbolje radite. Jer, vreme je da svoju praksu podesite na uspeh.

Ovaj trening je baš za vas:

 • Ako ste profesionalni trener, coach, biznis konsultant, savetnik, psihoterapeut, mentor ili ako se na drugi način bavite podučavanjem i podrškom u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja;
 • Ako želite da napravite pozitivnu karijernu promenu i prilagodite se uslovima kada se celokupno poslovanje odvija preko interneta;
 • Ako ste spremni da preuzmete odgovornost za svoj uspeh i da posvećeno radite na ostvarivanju svojih poslovnih ciljeva;
 • Ako želite da unovčite znanje i iskustvo koje može da pomogne drugim ljudima da žive kvalitetnije, sa više uspeha i zadovoljstva.

Trening je namenjen profesionalcima koji žele da daju svoj doprinos, da rade posao koji ih ispunjava, a koji je pritom i profitabilan.

ŠTA DOBIJATE U OKVIRU ONLINE PROGRAMA „KAKO DA RAZVIJETE COACHING BIZNIS“

education

Celodnevni interaktivni online trening koji se sastoji od 14 tema i 4 modula, posle kog ćete imati jasan nacrt pokretanja i/ili razvoja svoje karijere

practice

Korišćenje najboljih praksi radi ostvarivanja maksimalnih rezultata

report

Materijale za samostalno učenje i smernice za dalji rad (video, prezentacije, pdf, izvori)

consulting

Follow Up: Grupna online konsultacija (90 minuta)

Slika3

Bonusi:

webinar

Mini trening o javnom nastupu (video)

webinar

Online kurs: Kako da kreirate uspešnu radionicu

yes-button-circular-outline (1)

Nastavak komunikacije u zatvorenoj FB grupi

Kako da sa sigurnošću znate da će vam ovaj trening dati željene rezultate?

OVO SU SAMO NEKI OD UTISAKA MOJIH ZADOVOLJNIH POLAZNIKA TRENINGA “KAKO DA RAZVIJETE COACHING BIZNIS”

Trening “Kako da razvijete coaching biznis” koristio mi je kao mapa, koju sam konačno dobila u ruke, sa jasnim smernicama kako da razvijam svoj coaching biznis. Znanje iz marketinga i PR-a, koje nam je danas svima potrebno, šta god radili, Nataša je konkretno povezala sa našom strukom i prilagodila ga profesionalcima iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja. Trening je vredan jer nudi profesionalcima konkretne, praktično orijentisane informacije. Nataša je neko ko ume ljudima da prenese znanja, da na jednostavan način objasni ono što je početnicima komplikovano. Ako želite trenericu koja ce vam sve objasniti i dati vam najiskrenije mišljenje i trening koji će vas potaknuti da pređete na profesionalni nivo – na pravom ste mestu!

~ Maja Bezbradica Momčilović, karijerni coach i savetnik

Trening “Kako da razvijete coaching biznis” je sveobuhvatan program koji mi je razjasnio mnoge nedoumice. Nataša koristi puno konkretnih primera, moduli su veoma sadržajni, a grupne konsultacije na kraju programa bile su fenomenalno iskustvo.

~ Marina Knežević, intuitivni kouč, reiki i AMT praktičar

Za mene je trening “Kako da razvijete coaching biznis” sveobuhvatan program, vodič kako da postavim moj rad sa klijentima kao biznis model. Stalno sam se pitala šta  mi još nedostaje da bih imala više klijenata. Sve odgovore sam dobila na ovom treningu, plan komunikacije sa klijentima kao i strategiju vođenja biznisa. Nataša je veoma jednostavna i na vrlo jasan i neposredan način prenosi sva znanja i alate koji su mi potrebni za unapređenje mog biznisa.

~ Zorica Zarić, psihološki savetnik i trener Peata i Integra protokola

Slika3

Ja sam Nataša Vukmirović i ja ću vas naučiti kako da razvijete uspešan coaching biznis

Ja sam Leadership & Balance coach, trener, mentor i preduzetnica. U oblasti profesionalnog razvoja i leadershipa duže sam od 10 godina i imam ogromno iskustvo u radu sa organizacijama i liderima u civilnom, privatnom i javnom sektoru. Kao profesionalni trener i coach podržavam pojedince i organizacije da strateški komuniciraju i uspešno ostvaruju svoje ciljeve. Uspešna sam preduzetnica od septembra 2018. godine.

Pored preduzetnika i menadžera s kojima najčešće radim, učesnici mojih edukacija i radionica bili su predstavnici neprofitnih organizacija, opštinskih i gradskih uprava, studenti Pravnog i Filozofskog fakulteta u Beogradu, učenici The International School of Belgrade. Radila sam kao trener na projektu Biznis akademija za preduzetnice (GIZ, CEFIN). Kroz razvoj sopstvenog biznisa, stekla sam iskustvo u svim formatima i oblastima neophodnim za uspešan biznis današnjice: online, offline, kroz webinare, mastermind treninge. Posedujem relevantno znanje u oblasti profesionalnog i ličnog razvoja, komunikacije i marketinga.

Učestvujem na konferencijama, govorim na javnim skupovima i javno zastupam društvo blagostanja, a kontinuirani rad na svom ličnom razvoju i profesionalnom usavršavanju, smatram obavezom i privilegijom.

Moje dosadašnje edukacije, sertifikati i članstva:

 • ICF High Performance Team Coach (Erickson International Coaching)
 • ECA Professional Coach (European Coaching Association)
 • OLI trener razvojnih veština (EAIPP, EAIPCM)
 • Focus for Performance – Prof. Daniel Goleman
 • Transformational Leadership Coaching
 • Conflict Resolution (ISRA)
 • Coaching akademija Slavice Squire
 • Mental Space Psychology – Social Panorama
 • Meta Coaching – Prof. Michael Hall
 • Inner Game (Timothy Gallwey)
 • Biologija verovanja – Prof. Bruce Lipton
 • Day of Mastery – Dr. John Demartini
 • Energy Balanced Coaching
 • HYL program za trenere i coacheve
 • TACSO trening za trenere javnog zagovaranja
 • Trening strateške komunikacije
 • Trening upravljanja organizacijom i umrežavanja
 • Osnivač Agencije za edukaciju Eudemonia
 • Članica Udruženja poslovnih žena Srbije i Nacionalnog konventa o EU
 • Volonterka Trke dobrote, humanitarnog dela Beogradskog maratona

Unovčite coaching talenat, iskustvo, strast i znanje. Prijavite se na online trening “Kako da razvijete coaching biznis” putem kratke forme u nastavku.

DATUM I VREME

Datum: 24.10.2020.
Vreme: 10.00 do 16.30

MESTO

Vaš dom
Trening se održava preko interneta

INVESTICIJA

150 EUR
uplata na račun

PRIJAVITE SE